четвъртък, 12 април 2018 г.

Призив

Ако може да спрете да си оставяте използвани бутилки, кутии, опаковки и фасове на непригодени за това места. Важи и за неистовото желание  да се люпят семки за декорация на настилката. Има едни съоръжения, наречени кошове за боклук. Не са за украса на градския пейзаж. А с функция да събират всичко мръсно и вредно за нас и природата. Освен, че е неприятно за окото, със сигурност има последствия за околната среда.
И само ако може да поздравявате по време на работния процес, когато изисква изпълнение на различни видове услуги към хора. Ако беше към животни би била разбираема липсата на нормална комуникация. За усмивка мога да помоля и на следващ етап. След като научим поздрава.
Ако може да се отнасяте със стремеж към цялост и съхраняване на всички съоръжения от градската среда - пейки, плочки, прозорци и т.н. Ако все пак почувствате порив да покажете грамотността си, заложбите си в стил "Пикасо" или инженерни такива - проявете ги на подходящите за това места, със съответните материали.
Когато разхождате домашните си любимци, пробвайте да се погрижите и за биологичния материал, който оставят. Няма нужда да се оглаждаме за мини постоянно.
За първо време е това. Вярно, че е елементарно, но изглежда ни куца.
 
 
текст: AntOurAge
снимка: нета

Няма коментари:

Публикуване на коментар