неделя, 29 юли 2018 г.

4 идеи за нискобюджетни удоволствия

1. Книга....от библиотеката

За любителите на книги е понякога трудно да отделят средства за нови такива. На помощ идват добрите стари библиотеки. Само срещу еднократна годишна такса на стойност не повече от една нова книга, получавате достъп до хиляди заглавия. Разбира се, единственото условие е да не забравите да я върнете, след като я прочетете. И нека четенето започне сега.


2. Нова дреха...от магазин секънд хенд

Знаем, че скептиците ще погледнат подозрително и дори отхвърлят предложението. Но все повече секънд хенд магазини залагат на качествени дрехи. Срещу скромна сума имате шанса да си тръгнете с нова маркова дрешка, която дори е уникална, понеже шансът да се сблъскате с някой друг, носещ същото, е почти нулев. Пък и имате еко принос, спомагайки да се намали свръхпроизводството.

3. Обяд или вечеря на уникално място или... пикник

Забравете за скъпите ресторанти, изискващи специален дрескод и култура на хранене. Срещу далеч по-скромна сума можете да си спретнете незабравимо изживяване сред природата с меню по ваш вкус. Развихрете въображението си и дори сами изберете декорите - може да е дори някоя средновековна крепост. Със сигурност няма да е просто пикник, а едно различно изживяване.

4. Екскурзия...с велосипед

Знаем за наличието на пътни разходи, когато искате да си доставите разнообразие и да посетите някое ново местенце. Е, има и безплатни превозни средства. Велосипедът е точно такова. Вярно, че не можете да очаквате да направите Тур дьо Франс, но не е и необходимо. Изберете си някоя близка дестинация, ако сте нови в такъв вид физическо натоварване. И се насладете на пътуването на открито. Резултатът ще е и разнообразен, и здравословен.
 

 



текст: AntOurAge
снимка: интернет
https://www.facebook.com/theantourage/

Няма коментари:

Публикуване на коментар