четвъртък, 21 декември 2017 г.

Когато Коледа почука на Фейсбука

Коледният дух не може да подмине и Фейсбук, затова сме подготвили някой съвети как да сте актуални със своя. 

1. Слагайте курабиите не само на масата, а и на стената си. Колкото повече, толкова повече. Може и да са купешки. Така и така не ви вярваме, че вие сте ги правили. 

2. Не забравяйте да поздравите всички с песента на Марая Кери "All I want for Christmas", придружена с обяснение как се чувствате-влюбени, красиво, празнично, загубени. 

3. Покажете ни елхата си. Отгоре, отдолу, отдясно, детайли. Както и останалата коледна украса от дома си. Така или иначе няма да ни поканите на гости. 

4. Когато седнете на семейната трапеза, първо извадете телефона си и запаметете тези шеметни баници и сарми. Добавете някакъв ефект на снимката и качвайте смело. После вече хапвайте и пийвайте спокойно. 

5. Предстои ви коледен банкет? Не ни дръжте в неведение. Качвайте снимки на мислените цял месец прическа и тоалет. Най-малко 105. 

6. Забравете за традиционните хартиени коледни картички и пожеланията със смс. Сложете нещо на стената си и тагвайте наред този и онзи. Ефектът е почти същият. 

7. Ходили сте на коледна фотосесия? Покажете на всички колко фотогенични сте като джудже или Снежанка. 

8. Ако нямате ароматна свещ с подходяща коледна декорация, чакаща за своите 15 минути слава във фейсбука, винаги можете да си свалите една от интернет. Така или иначе ароматът и пламъкът през екрана не се усещат. Никой няма да забележи разликата. 


текст: AntOurAge
снимка: нета
https://www.facebook.com/theantourage/

Няма коментари:

Публикуване на коментар